Antena Meniu Search
x

Michael Schumacher, ÎN COMĂ după un accident la schi

Cel mai de succes pilot din istoria Formula 1, Michael Schumacher, se luptă pentru viaţa sa la un spital din estul Franţei.

Vezi și

Michael Schumacher era la schi cu fiul său, în Alpii Francezi, unde are o casă de vacanţă.

S-a aventurat pe un traseu nemarcat, unde s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de stânci.

Deşi purta cască de protecţie, impactul l-a lăsat inconştient. Şi-a revenit câteva momente mai târziu, dar starea sa i-a îngrijorat pe angajaţii pârtiei, care l-au transportat la spital.

Domnul Schumacher a ajuns la spitalul din Grenoble la ora în urma unui accident de schi ce a avut loc în Maribel în această dimineaţă. A fost diagnosticat cu traumatism cranian grav, în comă, când a ajuns la spital şi are nevoie de intervenţia neurochirurgilor, a declarat JEAN-MARC GRENIER, directorul spitalului.

Vestea despre cel mai de succes pilot din istoria Formulei unu i-a îngrijorat pe fanii săi din întreaga lume.

Un fost coleg, ce locuieşte în zonă, a încercat să îl viziteze.

Dacă sunt îngrijorat? Atâta timp cât nu ştim ce s-a întâmplat. Sunt ca şi voi, am auzit ştirile şi, cum sunt din această regiune, am venit să îl văd. Dar nu ne lasă să îl vedem, a spus OLIVIER PANIS, fost pilot de Formula 1.

Fanii germanului din oraşul său natal i-au urat, deja, însănătoşire grabnică.

A condus întreaga lui carieră asumându-şi riscuri mari şi totul a mers bine. Dar a avut un accident la schi. A avut ghinion! Din păcate.

Este o fiinţă umană ca toţi ceilalţi. Se mai întâmplă şi accidente. În special când crezi că eşti mai bun decât ceilalţi. Este dovedit de statistică. Pentru că dacă eşti obişnuit cu pericolul, nu îl mai observi aşa de uşor.

În vârstă de 44 de ani, Michael Schumacher a cucerit de şapte ori titlul de campion mondial al Formulei 1, de cinci ori cu Ferrari, echipa care l-a condus în perioada sa de glorie, şi de două ori cu Benetton.

Germanul s-a retras, pentru a doua oară din Formula 1, la finalul sezonului din 2012.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Michael Schumacher, ÎN COMĂ după un accident la schi