Antena Meniu Search
x

Mihai Bizu, milionarul care a încercat să-și înece soția în concediu, a fost arestat preventiv

Milionarul care a încercat să-şi ucidă soţia în piscină, la Mamaia, a fost arestat preventiv. Anchetatorii au conturat o poveste cutremurătoare. Omul de afaceri - unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Capitală, a bătut-o şi a încercat să o înece pe femeie după câteva ore petrecute într-un club exclusivist. Soţia nu l-ar fi denunţat la Poliţie din prima, iar asta a costat-o mult. Bărbatul a şi violat-o. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 15.08.2020, 20:26

Vezi și
  • Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari
  • Milionarul în vârstă de 42 de ani era în concediu la mare împreună cu soţia lui, Irina Popescu

Din vacanţa de la mare, Mihai Bizu a ajuns în arest, în cătuşe. Iar dintr-un mare om de afaceri, a ajuns suspect de viol şi tentativă de crimă. Totul s-a schimbat într-o singură noapte.

Milionarul în vârstă de 42 de ani era în concediu la mare împreună cu soţia lui, Irina Popescu, şi ea cunoscută în lumea mondenă după ce, în trecut, a avut o relaţie cu cântăreţul Costi Ioniţă.

Anchetatorii spun că cei doi ar fi petrecut câteva ore într-un club exclusivist din Mamaia, unde ar fi consumat alcool. De acolo, au plecat la o vilă închiriată de nişte prieteni, unde petrecerea a continuat, în piscină. Aşa a început calvarul femeii de 34 de ani.

Martor: Erau mai zburdalnici.

ReporterZburdalnici în ce sens?

Martor: Se duceau prin cluburi, veneau, iar plecau, iar veneau. Se perindau, aşa.

Într-un acces de furie, din motive încă necunoscute, Mihai Bizu şi-a lovit soţia şi a încercat să o înece chiar sub ochii prietenilor care au sunat la Poliţie.

Doar că în faţa oamenilor legii, Irina i-ar fi luat apărarea şi a spus că între ei a fost doar o ceartă. De la vila prietenilor, cei doi au plecat spre hotelul în care erau cazaţi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ajunsă în cele din urmă în Capitală, femeia a mers direct la secţia 15 de Poliţie, unde a povestit agenţilor ororile prin care a trecut.

Mihaela Sahlean, psiholog: Este posibil aici să fi fost nişte accese de gelozie care întrec absolut orice limită.

Înclin să cred totuşi că nu a fost un episod singular şi că partenera, victima despre care vorbim nu era în faţa unui episod în premieră.

Milionarul acuzat de viol şi tenativă de criză a fost reţinut ieri de poliţişti, iar astăzi, a ajuns după gratii.

Cine sunt Mihai Bizu și Irina Popescu

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuţi dezvoltatori imobiliari. A început afacerile în acest domeniu în urmă cu mai bine de zece ani, în zona Popeşti-Leordeni, acolo unde a ridicat câteva sute de apartamente.

Aşa a ajuns să aibă o avere impresionantă.

Şi soţia lui, Irina Popescu, are propria ei afacere. Deţine în centrul Bucureştiului un centru în care se fac cursuri de yoga şi meditaţie. Tânăra nu a putut fi contactată.

În trecut, Irina Popescu a făcut parte din MISA, organizaţia lui Gregorian Bivolaru.

Dacă va fi găsit vionovat de viol şi tentativă de crimă, soţul ei şi-ar putea petrece următorii ani în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Mihai Bizu, milionarul care a încercat să-și înece soția în concediu, a fost arestat preventiv