Antena Meniu Search
x

Minivacanță de Paște în tihnă, la Mărginimea Sibiului

Există şi români care vor să trăiască sărbătorile în tihnă, departe de agitaţia staţiunilor şi de zgomotul oraşelor. Pentru ei, România are colţuri de rai unde tradiţiile sunt mai vii ca niciodată. Un astfel de loc se află la poalele munţilor Cindrel din Mărginimea Sibiului.

de Redactia Observator

la 28.04.2019, 00:01

Vezi și

Există şi români care vor să trăiască sărbătorile în tihnă, departe de agitaţia staţiunilor şi de zgomotul oraşelor. Pentru ei, România are colţuri de rai unde tradiţiile sunt mai vii ca niciodată. Un astfel de loc se află la poalele munţilor Cindrel din Mărginimea Sibiului. Un popas la o stână autentică din Valea Sadului sau drumeţiile în mijlocul naturii sălbatice fac din aceste meleaguri o destinaţie ideală pentru iubitorii de linişte şi turism rural.

La 20 de kilometri de Sibiu, Valea Sadului ni se aşterne la picioare în toată splendoarea ei. Un verde nesfârşit îmbrăţişează culmile Munţilor Cindrel şi Lotru.

De la stână, coborâm în mijlocul satului, unde pregătirile localnicilor pentru Paşte au ajuns pe final. Forfota mai mare este însă în bucătărie, unde aromele aşteaptă să se dezlănţuie în cuptor.

Toate bunătăţile vor ajunge pe masa festivă de Paşte. După festin, e vremea pentru o plimbare prin aerul curat al munţilor.

O cameră dublă la o pensiune de pe Valea Sadului costă 100 de lei pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Minivacanță de Paște în tihnă, la Mărginimea Sibiului