Antena Meniu Search
x

Gândaci în paturi, pâine mucegăită și focar de coronavirus la un azil de bătrâni din Făgăraș

Situaţie demnă de filmele horror la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice din Făgăraș. Gândaci prin saloane, prin paturi și chiar pe vârstnicii imobilizați, pâine mucegăită și angajați ai centrului care dorm afară, aşa arată azilul de coșmar.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.09.2020, 17:51

  • Mizerie, gândaci și Covid-19 la un azil din Făgăraș
  • Unitatea a fost amendată cu 10.000 de lei

Imaginile revoltătoare au ajuns la autorităţi, trimise, se pare, chiar de către angajați, iar primele măsuri au fost deja luate. 

Azil Făgăraș

În urma vizionării fotografiilor, la fața locului au ajuns și reprezentanții DSP Brașov, care au constatat mai multe nereguli, inclusiv prezența gândacilor.

Azil Făgăraș

Unitatea a fost sancționată cu amendă de 10.000 de lei și cu obligativitatea luării unor măsuri rapide în vederea remedierii deficiențelor constatate.  

Azil Făgăraș

Centrul este administrat de o asociaţie din Brăila, şi colac peste pupăză, pe lângă gravele probleme din centru, acolo mai este şi focar de COVID-19. Se pare că în centru sunt îngrijiţi 15 bătrâni.

Azil Făgăraș

*Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor trimise de corespondentul Observator Sorin Secli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Gândaci în paturi, pâine mucegăită și focar de coronavirus la un azil de bătrâni din Făgăraș