Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un urs a dat iama într-un restaurant din Covasna. Ce a lăsat animalul în urma sa

Un urs flămând a intrat marţi noapte într-un restaurant din judeţul Covasna. Animalul a spart farfurii, a dărâmat câteva aparate de gătit şi a lăsat multă mizerie în urma sa. Imaginile cu ursul în restaurant au fost surpinse de camerele de filmat ale localului.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.05.2021, 14:13

Vezi și

Totul s-a petrecut noaptea, în jurul orei 2. Imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Este ultimul atac dintre cele petrecute în ultimele două luni din localitatea Micfalău, din judeţul Covasna. 

Pe 28 aprilie, o altă unitate de alimentaţie publică a fost vizitată. Ursul a intrat şi în gospodării. Acest lucru este dovedit de faptul că oamenii au făcut înregistrări audio şi video. 

Autorităţile locale au făcut demersurile pentru a obţine derogarea ca acest urs să fie îndepărtat. Până în acest moment lucrurile nu sunt rezolvate, iar localnicii se tem pentru vieţile, dar şi pentru pentru bunurile lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Momentul în care un urs a dat iama într-un restaurant din Covasna. Ce a lăsat animalul în urma sa