Antena Meniu Search
x

Mii de motocicliști s-au întâlnit la Topoloveni, la Black and White Motor Party

Weekendul acesta ţinutul magiunului a devenit capitala motocicliştilor de pretutindeni. Oraşul Topoloveni a fost loc de întâlnire pentru mii de bikeri din toată ţara, care s-au strâns aici pentru a lua parte la o petrecere organizată în cinstea lor.

de Redactia Observator

la 15.09.2019, 12:57

Vezi și

Weekendul acesta ţinutul magiunului a devenit capitala motocicliştilor de pretutindeni. Oraşul Topoloveni a fost loc de întâlnire pentru mii de bikeri din toată ţara, care s-au strâns aici pentru a lua parte la o petrecere organizată în cinstea lor. De la festival nu putea lipsi muzica rock, concursurile cu tematică şi celebrul magiun de Topoloveni. Atmosfera a fost, aşa cum era de aşteptat, una incendiară.

Cu ciocate în picioare şi geci de piele pe ei, motocicliştii au găsit prilejul ideal pentru a se întâlni cu vechii amici sau pentru a-şi lega prietenii noi. Totul se întâmplă în micul orăşel din Argeş, la prima ediţie a Black and White Motor Party.

Au participat la concursuri, s-au distrat şi s-au simţit liberi, aşa cum spun ei. Magiunul care a făcut celebru oraşul Topoloveni nu putea lipsi din peisaj.

Împătimit al sportului pe două roţi este şi primarul din Topoloveni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mii de motocicliști s-au întâlnit la Topoloveni, la Black and White Motor Party