Antena Meniu Search
x

Neatenţia unui şofer a băgat în spital un conducător auto şi a blocat sute de maşini, pe un drum naţional din Dâmboviţa

Bărbatul, care conducea o dubă cu remorcă, ar intrat de pe un drum lateral fără să se asigure, spun poliţiştii

Vezi și

Bărbatul, care conducea o dubă cu remorcă, ar intrat de pe un drum lateral fără să se asigure, spun poliţiştii.  Şi a fost lovit în plin de o maşină care circula regulamentar. Forţa impactului a aruncat duba într-un şanţ, iar autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

Şase ambulanţe gonesc în noapte pe drumul dintre Bucureşti şi Târgovişte.

Oamenii care au sunat la 112 au anunţat că a avut un accident devastator. Un automobil distrus era în mijlocul drumului, iar în şanţul de lângă o dubă răsturnată. Medicii i-au găsit la locul accidentului doar pe cei doi şoferi. Amândoi aveau nevoie de ajutor. Bărbatul de la volanul dubei ar fi provocat dezastrul. Duba care avea şi remorcă ar fi apărut din senin în calea maşinii care mergea pe drumul naţional. Iar forţa impactului a aruncat-o pe marginea şoselei.

La locul intervenţiei, victimele erau deja preluate de SAJ. S-a actionat pt asigurarea zonei şi îndepărtarea bornelor şi bateriilor maşinilor.

A trecut o oră până când drumul naţional a fost deblocat. În acest timp s-au format cozi de sute de maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Neatenţia unui şofer a băgat în spital un conducător auto şi a blocat sute de maşini, pe un drum naţional din Dâmboviţa