Antena Meniu Search
x

Noi DETALII ies la iveală: Gyuri Pascu şi-a prevestit moartea! “Era speriat că durerea e prea mare și a încercat să o trateze cu acupunctură”

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în locuinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, echipajul SMURD a ajuns acasă la Gury Pascu în jurul orei 05.00, iar artistul era deja în stop cardiorespirator.

Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, însă artistul nu a răspuns la aceste manevre, la ora 6.00 fiind declarat decesul.

La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Vezi şi Un medic legist ARUNCĂ BOMBA: “S-ar putea ca Gyuri Pascu să fi murit cu zile”

Nelipsit pe scenă de lângă Gyuri în ultimii 22 de ani, chitaristul Teo Boar este şocat de sfârşitul tragic al bunului său prieten.

Vlady Cnejevici și Teo Boar (ultimul ar fi trebuit să se bucure de cununia sa căci sâmbătă s-a căsătorit) și-au pus doliu în piept. Cei doi cântă din 1994 în Blue Workers, trupa fondată de Gyuri.

A încercat să se trateze cu acupunctură

”În timpul ultimului nostru concert (sâmbăta trecută, Parcul Herăstru – n.r.), Gyuri a avut dureri grave la un picior, a fost nevoie să cânte de pe scaun. Cu câteva zile înainte fusese la pescuit unde s-a lovit de o stâncă. Era cumva speriat că durerea era mult prea mare pentru o posibilă luxație. După weekend, a fost la acupunctură, iar specialistul i-a recomandat să facă un examen Doppler (recomandat pentru afecțiuni ale inimii, ale arterelor și venelor). Am vorbit ultima oară joi, săptămâna trecută, pentru a pune la punct detaliile plecării noastre în Turcia, unde urma să susținem un concert. Lovitura, diabetul, o posibilă embolie au fost, se pare, un cumul de probleme ce au condus la infarct”, crede Teo.

Trupul neînsuflețit al artistului va fi depus astăzi, la Capela Cimitirului Bellu. Deocamdată familia nu a hotărât unde va fi înmormântat: la Agnita, orașul natal, ori București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noi DETALII ies la iveală: Gyuri Pascu şi-a prevestit moartea! “Era speriat că durerea e prea mare și a încercat să o trateze cu acupunctură”