Antena Meniu Search
x

Video Nostalgia 2023. Noutăţile acestui an: 4 zile de festival şi 7 zone muzicale diferite 

Hiturile pe care se dansa odinioară la petreceri au încins atmosfera toată noaptea în Capitală. Festivalul de muzică "Nostalgia" şi-a deschis porţile pentru miile de petrecăreţi dornici de distracţie, care au plecat spre casă abia la răsăritul soarelui. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 30.06.2023, 08:09

Vezi și

Festivalul "Nostalgia" a adunat seara trecută, în același loc, mii de adolescenţi, dar și oameni trecuți de prima tinerețe. Cu decoruri retro și scene tematice, petrecerea s-a transformat într-o adevărată fabrică de amintiri.

Tânăr: Este foarte frumos, ne simţim foarte bine, ne-am strâns toţi prietenii şi este perfect. Am mai fost, în fiecare an.

Tânără: Mi se pare ca asa ajungem să reapreciem foarte mult muzica din trecut, să nu o uităm practic 

Festivalul Nostalgia prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul

Pe acelaşi subiect

Organizatorii au pregătit o lume plină de imagini și sunete, dar si șapte zone muzicale diferite.

"Nostalgia promite şi anul acesta o petrecere pe cinste în care muzica şi distracţia sunt personajele principale. Şi pentru că trei zile nu sunt de ajuns, organizatorii au extins ediţia de anul acesta la patru zile", a explicat Ana Grigore, reporter Observator.

Tânără: E foarte interesant pentru că, cumva noi vrem să mai avem atmosfera asta (n.r, retro), dar nu avem unde, genul ăsta de muzică.

Petrecăreţii au avut şi locuri special amenajate pentru jocuri din copilărie. Nostalgicii sunt aşteptaţi la festival până duminică seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Nostalgia 2023. Noutăţile acestui an: 4 zile de festival şi 7 zone muzicale diferite