Antena Meniu Search
x

Nostalgia, primul mare festival organizat exclusiv pentru persoanele vaccinate, în Bucureşti. VIDEO

Adeverinţa de vaccinare a deschis porţile distracţiei în Capitală, pentru peste o mie de participanţi. Nostalgia, primul mare festival organizat exclusiv pentru persoanele vaccinate a debutat aseară cu zâmbete largi. la vedere. Şi asta pentru că, fiind imunizaţi cu schema completă de vaccinare, oamenii n-au mai purtat mască de protecţie.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 20:21

Vezi și

Şi a fost o noapte ca o mare eliberare. Pentru mai bine de o mie de tineri, visul de a petrece împreună, fără griji şi cu dans până la epuizare, s-a împlinit pe pista de la Romaero şi în hangarul unui avion.

Tânără: Pentru majoritatea de aici e primul party de după pandemie şi poate e şi puţin ciudat aşa, să ne revedem laolaltă, fără măşti, la aproape un normal.

Ca să aibă parte de distraţia de odinioară, nostalgicii au fost nevoiţi să prezinte la intrare, pe lângă biletul de acces, şi adeverinţa de vaccinare. Chiar şi aşa, evenimentul n-a dus lipsă de participanţi.

Tânăr: A fost destul de multă lume faţă de cum mă aşteptam.

Tânără: Consider că trebuie să existe nişte reguli ca să dea drumul uşor, uşor la toate.

Tânără: Pentru că lumea nu poartă mască, deci, mi se pare normal măcar să fie toată lumea vaccinată.

Distracţia din prima seară s-a încheiat la miezul nopţii. Însă tinerii se întorc pe ringul de dans pentru încă două seri - azi şi mâine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Nostalgia, primul mare festival organizat exclusiv pentru persoanele vaccinate, în Bucureşti. VIDEO