Antena Meniu Search
x

Nuntă pe pârtia din Vatra Dornei! Primarul a venit pe schiuri

Dacă pentru mulţi nunta de vis înseamnă un castel vechi şi un meniu sofisticat, pentru doi tineri pasionaţi de schi pârtia din Vatra Dornei a fost decorul perfect pentru a-şi uni destinele. Fără costum sau rochie de mireasă, dar înconjuraţi de prieteni şi de zăpadă cei doi au spus "Da".

Vezi și

Dacă pentru mulţi nunta de vis înseamnă un castel vechi şi un meniu sofisticat, pentru doi tineri pasionaţi de schi pârtia din Vatra Dornei a fost decorul perfect pentru a-şi uni destinele. Fără costum sau rochie de mireasă, dar înconjuraţi de prieteni şi de zăpadă cei doi au spus "Da". Masa şi dansul au fost tot pe pârtie.

Ceea ce pare un exerciţiu de schi bine pus la punct este, de fapt, doar începutul unei nunţi atipice. Alaiul coboară în spirală pe pârtia din Vatra Dornei, iar mai apoi formează un culoar pentru miri. La scurt timp, fără rochie de mireasă, dar cu un buchet în mâni, Alina şi viitorul ei soţ, Andreas, li se alătură.

Covorul roşu este pregătit. Aşa că după ce renunţă la schiuri, cei doi viitori soţi păşesc spre arcada amenajată special pentru evenimentul fericit. Ofiţerul stării civile, primarul Ilie Boncheș, a venit și el tot pe schiuri.

Deşi nu au anunţat unde îşi vor petrece luna de miere, dată fiind alegerea pentru nuntă, e uşor de imaginat că va fi o vacanţă pe schiuri.

Şi nu sunt primii îndrăgostiţi care au dat casa de căsătorii pe pârtia din Vatra Dornei. În urmă cu 5 ani, un alt cuplu şi-a unit destinele tot pe pârtie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nuntă pe pârtia din Vatra Dornei! Primarul a venit pe schiuri