Antena Meniu Search
x

O adolescentă din Capitală, răpită şi sechestrată într-un apartament din sectorul 4. Fata a fost găsită în urma unui apel la 112

O adolescentă din Capitală a fost răpită şi sechestrată într-un apartament din sectorul 4. Tânăra a fost găsită de oamenii legii, în urma unui apel la 112 făcut de o rudă.

de Monica Palade

la 01.02.2021, 17:26

Vezi și
  • Apel la 112, sesizare din oficiu

Se pare că fata reuşise şi ea să sune la poliţie şi să descrie maşina cu care a fost răpită.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, adolescenta a fost în scurt timp depistată într-un apartament din sectorul 4 şi condusă la sediu pentru declaraţii.

Apel la 112, sesizare din oficiu

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia polițiștilor.

Având în vedere contextul, Poliția Sectorului 5 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O adolescentă din Capitală, răpită şi sechestrată într-un apartament din sectorul 4. Fata a fost găsită în urma unui apel la 112