O adolescentă din Capitală, răpită şi sechestrată într-un apartament din sectorul 4. Fata a fost găsită în urma unui apel la 112

De Monica Palade.
Publicat: 01.02.2021, 17:03.
Actualizat: 01.02.2021, 17:26

O adolescentă din Capitală a fost răpită şi sechestrată într-un apartament din sectorul 4. Tânăra a fost găsită de oamenii legii, în urma unui apel la 112 făcut de o rudă.

Se pare că fata reuşise şi ea să sune la poliţie şi să descrie maşina cu care a fost răpită.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, adolescenta a fost în scurt timp depistată într-un apartament din sectorul 4 şi condusă la sediu pentru declaraţii.

Apel la 112, sesizare din oficiu

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind in custodia polițiștilor.

Având în vedere contextul, Poliția Sectorului 5 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.