Antena Meniu Search
x

O ambulanţă în misiune a lovit în plin o dubă, pe o şosea din judeţul Cluj

Clipe de groază pentru echipajul unei ambulanţe în misiune, pe o şosea din judeţul Cluj. Şoferul a fost grav rănit, iar asistenta a rămas încarcerată, după ce autospeciala a lovit în plin o dubă al cărei şofer a făcut un viraj brusc.

Vezi și

 Minute bune, toate cele trei victimele au suportat dureri puternice până când mai mulţi pompieri şi medici le-au sărit în ajutor.

Primii medici ajunşi la intervenţie se chinuie să-şi scoată colega de sub bordul ambulanţei. În acelaşi timp, un alt echipaj observă că cealaltă maşină e suspendată pe marginea unui pod. Iar bărbatul de la volan are răni prea grave ca să se mişte.

Încep două lupte contracronometru. Asistenta a pierdut mult sânge, are fracturi la ambele picioare şi abia mai suportă durerea.

Medicii nu îi pot administra calmante femeii. Sunt nevoiţi să aştepte până când pompierii îi eliberează picioarele, ca să o poată aşeza pe targă.

Nici şoferul din dubă nu e mai norocos. După ce blochează roţile maşinii, salvatorii sunt nevoiţi să-l ridice pe bărbat peste balustrada de la marginea podului.

Asistenta şi şoferul ambulanţei se grăbeau să ajungă la un pacient. Bărbatul care venea din sens opus a virat către o stradă secundară, fără să fie atent la semnalele acustice şi luminoase. Toţi trei au fost duşi în grabă la spital.

Pe numele bărbatului care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » O ambulanţă în misiune a lovit în plin o dubă, pe o şosea din judeţul Cluj