Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O casă a fost mistuită de flăcări puternice, în Capitală

Noapte agitată pentru locuitorii unei străzi din Bucureşti, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări puternice. Iar focul s-a extins rapid şi la mansarda unei vile din apropiere.

de Redactia Observator

la 15.02.2014 , 09:10

Unul dintre proprietari a fost la un pas să se intoxice cu fum. Tânărul a sărit pe geam ca să scape cu viaţă, iar sora lui a leşinat puţin mai târziu, când s-a întors de la muncă şi a văzut nenorocirea.

Tânărul a lăsat soba nesupravegheată şi s-a dus în dormitor. I se făcuse somn şi abia apucase să închidă ochii când a simţit un miros înţepător. Atunci şi-a dat seama că toată casa e plină cu fum.

De afară se vedea întreg acoperişul cuprins de flăcări înalte. În scurt timp s-a aprins şi mansarda unei vile din apropiere, ai cărei proprietari erau plecaţi. Mai mulţi vecini au sunat la 112.

Vezi și

Odată cu pompierii a ajuns de la muncă şi sora tânărului. Când a văzut ce a mai rămas din casă, fata a suferit un şoc puternic. Câţiva medici au venit în ajutorul ei.

Cei doi fraţi au cumpărat locuinţa împreună. La un moment dat au făcut modificări la un coş de fum care nu permitea construcţia vilei din vecinătate. Din cauza lucrărilor executate prost, coşul s-ar fi înfundat.

Pompierii au stins incendiu după câteva zeci de minute. Din păcate n-a mai rămas nimic din casa celor doi tineri, care veniseră să se stabilească în Bucureşti. Acum că au rămas sub cerul liber, sunt nevoiţi să se mute înapoi la părinţii lor, în Republica Moldova.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O casă a fost mistuită de flăcări puternice, în Capitală