Antena Meniu Search
x

O copilă prinsă în infernul prostituției s-a sinucis

O adolescentă dintr-un centru de plasament din Târgovişte s-a sinucis în casa bunicii. Maria era căutată de aproape trei luni

Vezi și

O adolescentă dintr-un centru de plasament din Târgovişte s-a sinucis în casa bunicii. Maria era căutată de aproape trei luni. A fugit din casa de tip familial, după ce a izbucnit o anchetă de proporţii. 

Procurorii DIICOT au dezvăluit că unele orfane erau trimise să se prostitueze, cu acordul unor supraveghetori. Şi Maria s-a plâns bunicii că a fost abuzată. Bătrâna nu crede că nepoata ei şi-a luat viaţa şi lansează alte scenarii.

Una dintre ele este. dispărută. Cealaltă este nepoata ei. A murit aseară. Oficial - s-a sinucis. Neoficial - bunica ridică şi alte suspiciuni.

Maria Magdalena a plecat din centrul de plasament din Târgovişte, în octombrie. La câteva zile după ce a izbucnit ancheta DIICOT. După ce s-a aflat că fete orfane erau trimise să se prostitueze, chiar cu voia unor supraveghetori! Maria a fost audiată de procurori. Ca martor. Şi ar fi putut fi chemată şi în sala de judecată. Seara trecută a înghiţit mai multe pastile. În casa bunicii, unde se ascundea, pentru că nu ar fi mai vrut să se întoarcă în casa de copii. A fost un copil fără părinţi. Şi-a cunoscut doar mama, care a abandonat-o şi şi-a refăcut viaţa în Spania. Astăzi, lângă centrul Floare de Colţ, alte fete orfane îşi făceau veacul. Povestesc că ele au ieşit din sistem. Sub paravanul unor spectacole, fetele erau scoase din centru cu bilet de voie. Despre moartea Mariei, poliţiştii nu fac declaraţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O copilă prinsă în infernul prostituției s-a sinucis