Antena Meniu Search
x

Doi suspecţi au fost arestaţi în cazul românului găsit mort în sud-estul Angliei! Mama lui Răzvan a aflat de tragedie pe aeroport

Un tânăr din Iaşi a fost ucis în ţara unde spera că va câştiga atât cât să poată face o facultate. La 21 de ani, Internetul, călătoriile şi visul de a deveni vlogger erau pasiunile lui.

Vezi și

Un tânăr din Iaşi a fost ucis în ţara unde spera că va câştiga atât cât să poată face o facultate. La 21 de ani, Internetul, călătoriile şi visul de a deveni vlogger erau pasiunile lui.

Răzvan a fost găsit mort, duminică dimineaţa, într-o localitate din sud-estul Angliei. Ucis, cu lovituri în cap şi pe corp. 

Răzvan plecase în Anglia, unde muncea şi mama lui. A lăsat România pentru o ţară în care spera să câştige mai mult şi să facă o facultate. Băiatul a fost crescut doar de bunică şi de mamă. 

De atunci, Răzvan ar fi fost văzut, locuind în cort, lângă un lac din localitatea britanică Tovil. Acolo unde a şi fost ucis. 

Pe acelaşi subiect

Criminaliştii au spus că tânărul a primit lovituri mortale. Şi, după cinci zile de anchetă, au arestat doi suspecţi. Un tânăr de 18 ani şi altul de 19.

În ziua morţii lui Răzvan, mama tânărului era în România, la Iaşi. În familia lor era sărbătoare. 

Doi părinţi despărţiţi de mai bine de zece ani se vor întâlni acum în faţa criminaliştilor britanici. Nu se ştie deocamdată când vor putea aduce în ţară sicriul fiului lor. 

În viaţa reală, Răzvan era un tânăr retras, izolat chiar. În cea virtuală, însă, era cu totul altul. Îşi dorea să fie un vloger popular, să călătorească, să filmeze şi să le vorbească tinerilor pe Internet despre experienţele lui.

45.000 de tineri au părăsit România ca să studieze într-o ţară de adopţie. Alţii, asemenea lui Răzvan, au fost atraşi de mirajul unei vieţi fără griji, în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi suspecţi au fost arestaţi în cazul românului găsit mort în sud-estul Angliei! Mama lui Răzvan a aflat de tragedie pe aeroport