Antena Meniu Search
x

Curs valutar

GEST ŞOCANT, la Galaţi. O elevă s-a aruncat de la etajul 10, din cauză că tatăl ei aflase de nişte absenţe!

Totul s-a întâmplat după ce dirigintele fetei, îngrijorat că lipseşte de la şcoală, i-a făcut o vizită acasă. Însă, la plecare, s-a întâlnit, în faţa blocului, cu tatăl elevei. Acela a fost momentul în care adolescenta s-a aruncat în gol. A supravieţuit printr-o minune, iar - la această oră - medicii gălăţeni fac tot posibilul să-i salveze viaţa.

de Redactia Observator

la 30.03.2017 , 15:21

Totul s-a întâmplat după ce dirigintele fetei, îngrijorat că lipseşte de la şcoală, i-a făcut o vizită acasă. Însă, la plecare, s-a întâlnit, în faţa blocului, cu tatăl elevei. Acela a fost momentul în care adolescenta s-a aruncat în gol. A supravieţuit printr-o minune, iar medicii gălăţeni fac tot posibilul să-i salveze viaţa.

Fata de 13 ani a căzut pe pământul din grădiniţa blocului. Timp de trei ore, medicii au încercat să o stabilizeze. Au fost nevoiţi s-o intubeze din cauza rănilor extrem de grave.

Chiar înainte să se arunce, fata a fost vizitată acasă de dirigintele ei. Venise să o întrebe de ce n-a mai venit de vineri la şcoală.

Vezi și

Când a coborât din bloc, dirigintele s-a întâlnit cu tatăl fetei. Cel mai probabil, adolescenta i-a văzut vorbind şi se temea de repercusiuni.

Anturajul pare că ar fi de vină pentru schimbarea de comportament. În ultima vreme, fata începuse să-i mintă pe profesori şi, se pare, intrase într-un cerc de prieteni din care ar face parte şi o consumatoare de droguri.

Şcoala, dar şi poliţia au început anchete în acest caz. Fata este internată la secţia de chirurgie toracică, iar medicii fac tot posibilul să o salveze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » GEST ŞOCANT, la Galaţi. O elevă s-a aruncat de la etajul 10, din cauză că tatăl ei aflase de nişte absenţe!