Antena Meniu Search
x

O familie cu doi copii din Capitală, implicată într-un grav accident de circulație

O familie cu doi copii din Capitală a trecut prin momente de cumpănă în timp ce mergea în pelerinaj la mănăstirile din ţară. Maşina în care erau cei patru s-a zdrobit de un cap de pod, în Bistriţa-Năsăud.

Vezi și

O familie cu doi copii, din capitală a trecut prin momente de cumpănă în timp ce mergea în pelerinaj la mănăstirile din ţară. Maşina în care erau cei patru s-a zdrobit de un cap de pod, în Bistriţa-Năsăud.

După un drum de sute de kilometri, pe şofer l-a furat somnul. Cel mai grav a fost rănită soţia, care are fractură de coloană. Din maşina zdrobită, echipajele de descarcerare au scos-o cu greu pe femeia de 37 de ani. Era conştientă dar nu se putea mişca. Pentru a asigura accesul rapid către victimă, pompierii militari au fost nevoiţi să îndepărteze stâlpul şi portierele din dreapta.

Soţul ei, dar şi cei doi copii aflaţi pe bancheta din spate au ieşit singuri din maşină. Pentru că aveau şi ei dureri crunte, fata şi băiatul au fost duşi pe targă la spital. În starea cea mai gravă este mama care prezintă fractură de coloană lombară cu afectare mieilică. Copiii sunt în curs de investigaţii.

Amândoi au traumatisme, însă fata este suspectă, ca şi mama ei, de fratură de coloană. Femeia va fi transferată la un spital din Cluj sau Mureş, unde va fi operată. Accidentul a avut loc azi-noapte în localitatea Sărăţel.

Maşina în care se aflau ci patru: mama, tatăl, fiica lde 12 ani şi băiatul de 14, se îndrepta spre Mănăstirea Gura Humorului. Plecaseră ieri dimineaţă din Bucureşti şi, după un popas la Mănăstirea Prislop, i-a prins noaptea pe drum.

Obosit după atâta condus, şoferul ar fi aţipit pentru o clipă. Şoferul, un consultant în afaceri din capitală, a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost zero. El va fi cercetat însă pentru vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O familie cu doi copii din Capitală, implicată într-un grav accident de circulație