Antena Meniu Search
x

O femeie a pierit într-un puternic incendiu, în Cluj

Un incendiu puternic a ucis o femeie, în Cluj! Era la mansardă când flăcările au început să mistuie casa în care locuia, împreună cu mama ei

Vezi și

Un incendiu puternic a ucis o femeie, în Cluj! Era la mansardă când flăcările au început să mistuie casa în care locuia, împreună cu mama ei

Nu a putut fi salvată de pompieri pentru că bătrâna nu le-a putut spune unde se află fiica sa. Suferă de Alzheimer şi nu şi-a dat seama ce se întâmplă. 

Maria Costea avea 59 de ani. Toată viaţa a luptat pentru drepturile animalelor fără stăpân şi chiar înfiinţase o asociaţie ca să le reprezinte. Avea peste zece câini şi pisici pe care îi îngrijea în casă. Ai ei sau luaţi în plasament.

Misiunea principală a femeii era să-şi îngrijască mama. Suferă de Alzheimer şi tocmai boala a făcut-o să nu ştie cum să-şi salveze fiica.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6 dimineaţă. În acest moment nu se cunoaşte cauza exactă. Specialiştii nu exclud, însă, nicio variantă. De la un scurt circuit, până la o incendiere intenţionată.

Femeia nu era casatorita, locuia doar cu mama ei, o femeie de 80 de ani bolnava de care avea grijă. Era mare iubitoare de animale. Femeia facea parte din Asociatia pentru Protejarea Animalelor Nuca, o asociatie din Cluj. Colegii ei spun ca ea avea grija de cele mai multe animale care ajungeau la asociatie. In casa, in momentul in care a izbucnit incendiul erau mai multi caini, dar nu a murit niciunul.

Incendiul a izbucnit la mansarda de la o instalatie electrica. Cica aveau si multe improvizatii facute acolo. Nimeni nu stia ca femeia e la mansarda. Pompierii au ajuns la casa, au scos-o pe batrana care sufera de Alzheimer si care nu a fost in stare sa le spuna ca fiica ei e sus, asa ca abia dupa ce au stins flacarile au gasit corpul carbonizat al femeii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » O femeie a pierit într-un puternic incendiu, în Cluj