Antena Meniu Search
x

O femeie s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Unirii

Imagini de groaza, aseara, intr-o statie de metrou. O femeie a sarit in fata unui tren, sub privirile impietrite ale oamenilor care asteptau in statie

Vezi și

Tragedia a fost anuntata in jurul orei opt si jumatate, cand un angajat Metrorex a apelat serviciul de urgenta 112. O voce anunta ca o garnitura de tren, care se pregatea sa intre in statia Piata Unirii, a lovit in plin o femeie. “A pus frana. Ne-am rugat de conducator sa dea drumul la usi si ne-a spus sa stam cinci minute. Ne-a spus, dupa aia, ca s-a aruncat cineva in fata trenului si ne-a dat drumul la o usa din fata”, a marturisit un calator.

Intre timp, locul a fost impanzit de pompieri. “Am actionat cu un numar de patru autospeciale, dintre care un echipaj de salvatori, un echipaj de descarcerare, de prim ajutor si masina medicului de urgenta. Am scos victima de sub metrou si am lasat-o organelor abilitate”, a declarat un reprezentant al pompierilor.

Echipajul de medici care a ajuns la fata locului nu a mai putut face, insa, nimic pentru femeie. “Pacienta, in varsta de 30-35 de ani, a fost gasita gasita decedata, Prezenta leziuni incompatibile cu viata”, a afirmat medicul SMURD.

Pompierii care au coborat pe sine sa ridice trupul neinsufletit al femeii si-au pus si ei viata in pericol. “A fost destul de dificila interventia din cauza riscului patrunderii sub metrou, din cauza tensiunii inalte, a locului foarte stramt si a lipsei de vizibilitate”, a mai adaugat pompierul.

Garnitura de tren a ramas blocata pe sine aproximativ o ora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O femeie s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Unirii