Antena Meniu Search
x

OBSERVATOR SPECIAL! O geanta cat o garsoniera

Cum ar fi sa ne trezim intr-o dimineata cu dilema: sa-mi schimb masina sau sa imi cumpar o geanta? Pare incredibil, dar sunt romance care isi pun adesea intrebarea aceasta. Au in colectie genti care valoreaza cateva zeci de mii de euro

Vezi și

Orice doamna si-ar dori sa aiba un astfel de accesoriu in garderoba. Bijuteria este facuta de una dintre cele mai ravnite case de moda din lume si costa peste 15.000 de lei.

Sa investesti cateva mii de euro intr-o geanta nu mai este demult o extravaganta in Romania. Foarte multe femei poarta genti care valoreaza cat o casa. Fosta doamna Columbeanu s-a afisat in mai multe randuri cu sapte genti de la acelasi brand celebru. Doar culoarea este diferita, insa pretul este acelasi: sapte mii de euro bucata.

"O geanta pana la urma poti sa o asortezi si sa o porti in multe feluri, la mai multe ocazii si in mai multe sezoane. Geanta este esentiala pentru majoritatea femeilor", a spus un stilist.

Si pantofii sunt o pasiune costisitoare. Trebuie sa fim foarte atenti, insa, atunci cand ne hotaram sa investim. Piata fake-urilor este in floare peste tot in lume. Diferenta dintre un produs original si un produs contrafacut sta in detalii. Balerinii costa 2 500 de lei. Cam cat 35 de perechi dintr-un magazin obisnuit din mall. Cu toate acestea, piata de lux din Romania este in continua crestere.

Deocamdata, firmele aflate la noi nu se plang de lipsa clientilor. Iar faptul ca romanii sunt preocupati de accesorii se vede cat se poate de clar. Gentile, portofelele si curelele aduc acum aproape un sfert din veniturile firmelor ce vand produse de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » OBSERVATOR SPECIAL! O geanta cat o garsoniera