Antena Meniu Search
x

O mamă cu cinci copilași ieșită la ocazie la Caransebeș, salvată de doi polițiști

O mamă cu cinci copilași ieșită la ocazie la Caransebeș a fost salvată de doi polițiști. Femeia plecase de acasă, sătulă de scandalurile cu bărbatul ei, și dorea să ajungă în Hunedoara.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.04.2020, 12:40

  • Cel mai mic dintre copilași nu are 2 ani.
  • Mama dorea să plece în Hunedoara.

O mamă cu cinci copilași ieșită la ocazie la Caransebeș a fost salvată de doi polițiști. Femeia plecase de acasă, sătulă de scandalurile cu bărbatul ei, și dorea să ajungă în Hunedoara.

O poveste emoționată a fost publicată pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș Severin, despre o femeie, mamaă a cinci copii, găsită pe stradă de doi polițiști.

"Astăzi, 09 aprilie, puțin după ora prânzului, Răzvan și Mihai, colegii noștri de la Poliția Municipiului Caransebeș, care făceau verificările zilnice privind persoanele izolate la domiciliu, au observat, undeva pe marginea unei străzi din Caransebeș, o femeie înconjurată de cinci copilași, dintre care cel mai mic nu avea mai mult de doi ani, încărcată cu bagaje, care păreau să aștepte o mașină de ocazie.

Când s-au apropiat de ea, femeia le-a povestit că ar vrea să ajungă în județul Hunedoara, unde are domiciliul, după ce a hotărât să se despartă de soțul cu care nu se mai înțelege și cu care stătea într-o locuință precară.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii au întrebat-o pe aceasta dacă a fost victima vreunei infracțiuni și i-au prezentat variantele legale în astfel de cazuri, faptul că are posibilitatea să obțină ordin de protecție provizoriu și că poate să beneficieze de protecția autorităților, împreună cu copiii. 

Aceasta a insistat că vrea să meargă cu aceștia în satul in care a mai locuit în trecut și că nu a fost agresată sau abuzată de către soț.

După ce s-au asigurat că familia va fi în siguranță mergând la fostul domiciliu, colegii noștri s-au mobilizat imediat, iar în scurt timp le-au găsit un mijloc de transport cu care să meargă în siguranță la destinație si cu sprijinul cetățenilor din zonă au reușit să strângă o sumă de bani pe care i-au dat mamei cu cei cinci copilași. O oră mai târziu, cei șase erau deja pe drum, în siguranță, spre casa lor.

Dragoș, Andra, Adelin, Cristian și Ionel, împreună cu mama lor, le-au mulțumit colegilor noștri, pe care de astăzi înainte îi consideră prietenii lor. Și cum prieteni își poartă de grijă mereu unii altora, colegii noștri i-au asigurat pe cei șase că ajutorul lor nu se oprește aici.

Felicitări, Răzvan și Mihai! Suntem mândri să vă fim colegi! Astfel de gesturi ne onorează și demonstrează faptul că poliţiştii sunt in primul rând, oameni cu suflet mare. Mulțumim caransebeșenilor care au venit în sprijin și au întins o mână de ajutor acestei familii!

Copilașii și mama lor au ajuns cu bine acasă și i-au sunat pe colegii noștri să îi anunțe că sunt bine și să le mulțumească încă o dată pentru tot sprijinul.

Între timp, din vorbă în vorbă, mai mulți prieteni s-au oferit să ajute această familie, fiecare cu ce poate. Mulțumim!", au scris polițiștii din Caransebeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » O mamă cu cinci copilași ieșită la ocazie la Caransebeș, salvată de doi polițiști