Antena Meniu Search
x

O maşină a fost incendiată în plină zi pe o stradă din Botoşani

Un autoturism a ars ca o torţă sub ochiii oamenilor pe o stradă din Botoşani. Flăcările au cuprins şi maşina de lângă ea , înainte să ajungă pompierii.

Vezi și

 Un autoturism a ars ca o torţă sub ochiii oamenilor pe o stradă din Botoşani. Flăcările au cuprins şi maşina de lângă ea, înainte să ajungă pompierii.

Nişte copii ar fi pus focul, spune unul dintre proprietari. Au fugit înainte să-i poată prinde cineva. Pompierii au stins incendiul într-un sfert de oră, dar din prima maşină n-a mai rămas nimic.

Cu câteva minute înainte bărbatul tocmai îşi parcase maşina şi în drum spre casă doi copii i-au atras atenţia. Aceştia, crede el, au pus focul.

Flăcările au izbucnit în partea din faţă a maşinii. Au cuprins motorul, apoi s-au extins la un alt autoturism. Doar un sfert de oră le-a luat pompierilor să stingă focul, dar prima maşină care s-a aprins a fost distrusă în totalitate.

Chibriturile i-au făcut pe anchetatori să elimine ipoteza unui incendiu provocat de o defecţiune tehnică. Acum trebuie să-i găsească pe cei care au incendiat maşina.

Dacă se va dovedi într-adevăr că sunt copiii de care vorbeşte proprietarul, atunci aceştia vor scăpa cel mai probabil basma curată pentru că sunt prea mici să răspundă în faţa legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O maşină a fost incendiată în plină zi pe o stradă din Botoşani