Antena Meniu Search
x

Galerie foto O persoană a murit, iar alte 6, între care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în judeţul Braşov

Șase persoane au fost rănite, iar o alta a decedat, sâmbătă după-amiază, într-un accident petrecut în județul Brașov. O coliziune între trei autoturisme s-a produs pe DN 1 Brașov–Sibiu.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 24.07.2021 , 21:08

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că trei autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe DN 1 Brașov–Sibiu, între localitățile Perșani și Vlădeni, județul Brașov. Impactul s-a soldat cu șase persoane rănite, printre care şi un copil în vârstă de aproximativ 1 an. O persoană de sex feminin, intubată, a fost transportată în stare gravă, cu elicopterul, la Spitalul din Târgu Mureș. 

Unul dintre şoferii implicaţi în accident a murit pe loc

Persoana care era în stop cardio-respirator, din păcăte, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată.  S-au deplasat la faţa locului 2 autospeciale pentru descarcerare, 2 autospeciale cu apă si spumă, 5 echipaje SMURD, şi un echipaj SAJ. Circulația rutieră este întreruptă în zonă pentru acordarea de îngrijiri medicale victimelor, dar şi pentru efectuarea cercetărilor pentru a stabili cauza producerii accidentului.

Vezi și

"La data de 24 iulie 2021, in jurul orei 14:35 pe DN1 între localităţile Persani şi Vlădeni din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.  În urma producerii accidentului rutier, au rezultat 7 victime, iar pentru un bărbat, respectiv unul dintre conducătorii auto cadrele medicale au constatat decesul. La testarea din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul pur expirat, al celui de-al doilea conducător, respectiv o femeie, rezultatula  fost 0. Poliţiştii efectuează cercetări", a declarat agentul principal de poliție Nadia Olaru.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Stiri sociale » O persoană a murit, iar alte 6, între care şi un copil, au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în judeţul Braşov