Antena Meniu Search
x

Arădenii sunt terorizaţi de o bandă de tâlhari care sparge case ziua în amiaza mare

Locuitorii din oraşul Arad sunt disperaţi, pentru că furturile din locuinţe sunt din ce în ce mai numeroase!

Vezi și

Locuitorii din oraşul Arad sunt disperaţi, pentru că furturile din locuinţe sunt din ce în ce mai numeroase! Hoţii acţionează ziua în amiaza mare şi nici măcar câinii nu-i pot împiedica să dea lovitura. Şi asta pentru că spărgătorii au grijă să-i adoarmă înainte să intre în case.

Proprietarii acestei case din Arad au găsit uşa deschisă când s-au întors de la biserică: "De la ora 10 la 12. Când dau să deschid, uşa deschisă. Era răvăşit. Sertarele rostogolite. Ce-au luat? Nişte bijuterii şi mărunţiş de prin din genţi şi buzunare."

O stradă mai încolo, tâlharii au furat 5.000 de lei: "Salariul lu fiu-miu era pus acolo într-un sertar şi ăia i-a luat de acolo. Restul ce-au găsit: bijuterii, telefon nu s-o atins de ele."

Tâlharii au avut grijă să adoarmă câinii înainte să treacă la acţiune: "Mâncau pâine neagră care nu prea mănâncă. Au boabe. Or dormit vreo 3 ore."

Deşi tâlhăriile s-au ţinut lanţ în ultima vreme, poliţiştii spun că cea mai bună metodă este prevenţia: "Asiguraţi-vă uşa de acces cu cel puţin două încuietori, nu faceţi publică plecarea dumneavoastră de la domiciliu pe reţetele de socializare, nu lăsaţi în locuri accesibile hoţilor bijuterii şi bunuri de valoare."

Păgubiţii, însă, şi-au luat gândul că vor mai recupera ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Arădenii sunt terorizaţi de o bandă de tâlhari care sparge case ziua în amiaza mare