Antena Meniu Search
x

Observator și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA

Observator și Universitatea Sheffield și-au desemnat câștigătorul pentru bursa integrală Executive EMBA.  Programul se desfașoară în București pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2018.

Bursa oferită de Observator şi Universitatea Sheffield a fost câştigată
Câştigătorul bursei Executive EMBA a fost ales de Observator şi Universitatea Sheffield - Universitatea Sheffield

Observator și Universitatea Sheffield și-au desemnat câștigătorul pentru bursa integrală Executive EMBA.  Programul se desfașoară în București pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2018. În urma procesului de evaluare, care a constat într-o aplicație online și un interviu, Simona Stoica, Communications Leader Lenovo Central& South- East Europe, a fost  aleasă câștigătoare. 

Cu o experiență profesională îndelungată în domeniul tehnologiei, pe zona de comunicare, Simona Stoica a întrunit în unanimitate aprecierea membrilor comisiei de evaluare formate din reprezentanți Observator și Universitatea Sheffield din București. Comisia de evaluare a oferit, pe lângă bursa integrală și alte câteva burse în valoare de 30%  din costul EMBA-ului. 

"Și în acest an am avut mulți candidați bine pregătiți pentru un program de Executive MBA.  În urma analizei atente a CV-ului, scrisorii de intenție și a interviului, ne-am asigurat că alegem cel mai bun candidat, care să aducă plus valoare programului nostru prin cunoștiințele și abilitățile sale. Sunt convină că bursiera noastră ne va demonstra că a meritat din plin această șansă și echipa Sheffield EMBA va fi mândră de realizările sale profesionale", a declarat Alina Toader, Country Manager, Universitatea Sheffield, România. 

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universități britanice, se mândrește cu cinci laureați ai premiului Nobel și a fost declarată Universitatea anului 2011 de către Times Higher Education.

Programul Executive MBA Sheffield este oferit în Grecia, Serbia, Ucraina, Bulgaria, Armenia, Georgia, iar din anul 2006 si in Bucuresti unde a înregistrat un real succes, având in fiecare an două grupe a câte 25 de cursanți middle și top management. Programul se remarcă prin cele cinci specializări (marketing, management, logistică, finanțe, health care management), acreditările internaționale atât europene cât și americane (AMBA, AACSB, BAC etc) de dublă licențiere (absolvenții primesc Diploma Executive MBA Sheffield cât și Diploma de Master în Management și Leadership de la CMI (Chartered Management Institute), cea mai importantă organizație în management din UK.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Observator și Universitatea Sheffield au ales câștigătorul bursei Executive MBA