Antena Meniu Search
x

Ofertele de vacanță "last minute", un pariu riscant

Specialiştii în turism consideră că ofertele last minute care apar de Sărbători ar putea fi considerate un risc asumat! Ce-i drept, tinerii sunt cei care lasă pe ultima clipă achiziţionarea unei vacanţe de sărbători, pentru că speră să prindă nişte super-preţuri.

de Redactia Observator

la 18.12.2019, 17:41

Vezi și

Specialiştii în turism consideră că ofertele last minute care apar de Sărbători ar putea fi considerate un risc asumat! Ce-i drept, tinerii sunt cei care lasă pe ultima clipă achiziţionarea unei vacanţe de sărbători, pentru că speră să prindă nişte super-preţuri. Dar nu trebuie să uite că acest tip de oferte apar doar în clipa în care cineva îşi anulează rezervările în ultima clipă, iar asta îi determină pe hotelieri să-şi micşoreze tarifele, ca să nu rămână cu locuri goale. 

Indiferent de țara sau orașul în care vor să-și petreacă sărbătorile, românii aleg Revelionul pentru a pleca într-un sejur, în timp ce Crăciunul este petrecut de cele mai multe ori acasă, în familie.

Șansele ca prima zi din an să vă prindă într-o cameră de hotel sau de pensiune scad însă considerabil atunci când vânați oferte de ultim moment, doar pentru a mai salva câțiva bani din cheltuială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Ofertele de vacanță "last minute", un pariu riscant