Antena Meniu Search
x

Om al străzii, bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele şi înjunghiat de mai multe ori pe o stradă din Oradea. Agresorul, reţinut de poliţişti

Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Oradea după ce a fost bătut cu bestialitate şi înjunghiat în repetate rânduri pe stradă. Agresorul a fost reţinut şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor în stare de recidivă, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 16:32

- Shutterstock

Anchetatorii au stabilit că, la data de 17 aprilie, în jurul orei 7 dimineaţa, persoana vătămată, în vârstă de 27 de ani, se afla împreună cu o altă persoană, într-un loc amenajat de oamenii străzii pentru dormit lângă un bloc de pe strada Salcâmilor din municipiul Oradea. Cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, stăteau culcaţi pe o saltea.

"Suspectul F.S., care era sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat în locul în care se află persoana vătămată şi a început să lovească victima cu violenţă, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuţit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ", arată anchetatorii.

Victima va avea nevoie între 25-30 de zile de îngrijiri medicale

Victima, a cărei viaţă a fost pusă în pericol, a fost transportată de un echipaj medical la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, suferind leziuni la nivelul hemitoracelui stâng, abdomenului, lombar dreapta, axilă stânga şi braţ stâng, leziunile necesitând 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor în vederea stabilirii tuturor participanţilor la comiterea infracţiunii şi a contribuţiei acestora la comiterea infracţiunii

La efectuarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor - Serviciul de Investigaţii Criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Om al străzii, bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele şi înjunghiat de mai multe ori pe o stradă din Oradea. Agresorul, reţinut de poliţişti