Antena Meniu Search
x

Oraşul din România unde nunţile se vor termina obligatoriu la miezul nopţii: 'Mirii nu trebuie să stea după ultimii beţivani care au rămas în sală'

Reşiţa va fi primul oraş din România unde nunţile se vor termina la 12 noaptea, din cauz unei interdicţii ce urmează a fi discutată de Consiliul Local.

Oraşul din România unde nunţile se vor termina obligatoriu la 12 noaptea

Reşiţa va fi primul oraş din România unde nunţile se vor termina la 12 noaptea, din cauz unei interdicţii ce urmează a fi discutată de Consiliul Local.

Ioan Popa, primarul din Reşiţa, este cel care a pus la cale planul de a interzice nunţile după miezul nopţii în oraş şi a precizat că s-a inspirat din modelul ţărilor civilizate.

"În ţările civilzate nu există aşa ceva. Lumea stă până la 12 noaptea şi se duce acasă. Pentru restaurante nu se schimbă nimic, pentru că au aceleaşi meniuri, doar că în loc să se pornească de la opt seara, se porneşte de la două de la trei după-amiaza. Pentru angajaţii din restaurante e mai bine, în sensul că nu stau noaptea. Pentru mire şi mireasă e excelent, că nu stau, cu picioarele umflate în pantofi, până la şase dimineaţa după ultimii beţivani care au rămas în sală. Pentru cei care vin la nuntă au timp să celebreze, nu trebuie să stea până dimineaţa. La ora unu noaptea toată lumea rezonabilă pleacă şi acum acasă", a declarat primarul Reşiţei, pentru Adevărul.

Totuşi, interdicţia nunţilor după miezul nopţii nu va intra în vigoare decât după ce proiectul va fi adoptat de Consiliul Local Reşiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Oraşul din România unde nunţile se vor termina obligatoriu la miezul nopţii: 'Mirii nu trebuie să stea după ultimii beţivani care au rămas în sală'