Antena Meniu Search
x

Video Un pădurar din Sălaj a fost atacat cu un topor de un bărbat venit la furat de lemne

Hoţii de lemne lovesc din nou. Un pădurar din Sălaj a fost atacat cu un topor de un individ care venise la furat de lemne.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.01.2021, 13:42

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Pădurarul a fost transportat la spital, cu răni în zona capului. Medicii au anunțat, însă, că este în afara oricărui pericol. 

Totul s-a petrecut ziua, într-o pădure din localitatea Cerișa din Sălaj. Pădurarul din comună a surprins un bărbat în timp ce încărca în căruță mai mulți arbori pe care îi tăiase fără niciun drept. 

Între cei doi a izbucnit un conflict verbal, dar hoțul de lemne a sărit la pădurar și l-a lovit cu toporul. Rănită fiind, victima a reușit să solicite singură ajutor la 112. Polițiștii au reușit să-l identifice repede pe făptaș pentru că locuia în apropierea pădurii. 

Inițial, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru ultraj și riscă de la șase până la 12 ani de închisoare. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj a transmis că, prin ordonanţa din data de 17.01.2021, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul H.M. cu privire la infracţiunea de ultraj, (...) şi pedepsită cu închisoarea dela 6 ani şi 8 luni la 12 ani şi 6 luni. 

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că în ziua de 16.01.2021, în jurul amiezii, după ce a tăiat fără drept mai mulţi arbori din pădurea situată în apropierea locuinţei inculpatului din localitatea Cerişa, comuna Halmăşd, judeţul Sălaj, fiind surprins de pădurarul R.A.I ce-şi exercita atribuţiile de serviciu, pe fondul unui conflict verbal cu acesta, i-a aplicat o lovitură cu toporul în zona capului. 

La faţa locului s-au deplasat organele de poliţie şi Ambulanţa, păduraru fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La data de 16.01.2021 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul HM, iar la data de 17.01.2021 acesta a fost prezentat la Tribunalul Sălaj cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea pentru 30 de zile a inculpatului. 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Un pădurar din Sălaj a fost atacat cu un topor de un bărbat venit la furat de lemne