Antena Meniu Search
x

Pamantul fuge de sub picioarele oamenilor din satul Seciurile, din judetul Gorj!

Pamantul fuge de sub picioarele oamenilor din satul Seciurile, din judetul Gorj! Aproape 100 de suflete traiesc cu spaima ca, in orice moment, casele lor se pot face una cu pamantul.

Vezi și

Satul Ciurari, anul 2006. Alunecarile de teren distrug majoritatea gospodariilor din localitate si lasa amintiri dureroase in memoria oamenilor. La sapte ani distanta, pamantul se misca, din nou, sub picioarele omenilor. O suta de locuinte sunt amenintate, iar cei mai multi dintre locuitori au mai fost evacuati, acum sapte ani, de jandarmi si armata. “S-au mutat, jumatate dintre ei, poate chiar trei sferturi. Dar numai temporar. Cred ca cel mai mult iarna locuiesc acolo, vara aici. Si-au amenajat soproane”, a declarat Constantin Vatrai, viceprimarul de la Seciuri

O parte a drumului din sat a fost deja inghitit de pamant. “Exista pericolul sa ne-afecteze mijlocul de transport, legat de copii, de microbuzele care fac Targu Jiu – Seciurile”, a mai precizat Vatrai.

Rutele alternative ar inseamna kilometri buni, adaugati fiecarui drum. Subprefectul Gorjului a promis ca va lua toate masurile necesare pentru ca oamenii sa nu fie in pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Pamantul fuge de sub picioarele oamenilor din satul Seciurile, din judetul Gorj!