Antena Meniu Search
x

Parada clatitelor in statiunea Moneasa

Se incinge o tigaie, se toarna compozitia, se rasuceste clatita si-apoi se umple cu toate bunatatile pamantului. De la dulceturi rafinate, pana la ciocolata sau branza. A fost festin pentru pofticiosi in statiunea Moneasa

Vezi și

Mii de turisti din vestul tarii si chiar din Ungaria vin in statiunea Moneasa, din judetul Arad, la Parada Clatitelor. Pentru pofticiosii veniti special sa deguste clatitele umplute cu tot soiul de bunatati, zeci de bucatari se intrec sa faca cea mai gustoasa scovarda.

Turistii au avut ocazia de guste clatite cu branza, cu ciocolata, cu vanilie sau dulceata. Vedetele festivalului au fost clatitele cu dulceata de trandafiri si nuci verzi. “Sunt cele mai bune clatite, de la Moneasa. Sunt umplute cu gemuri de casa, cu nuca, cu gem de zmeura, gem de prune, gem de capsuni, de caise”, a laudat una dintre femeile care au degustat bunatatile.

“Dupa ce au mancat pe saturate clatite, turistii s-au bucurat de concertele in aer liber. Festivalul se va incheia duminica seara”, a declarat organizatorul Ana-Maria Dragos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Parada clatitelor in statiunea Moneasa