Antena Meniu Search
x

Paradă spectaculoasă la Cluj-Napoca, de zilele orașului

Clujul e în mare sărbătoare! Sunt zilele oraşului, iar ediţia de anul acesta stă sub semnul distracţiei, cât e ziua de lungă. Cel mai aşteptat moment a fost parada, devenită deja o tradiţie.

de Redactia Observator

la 29.09.2019, 12:57

Vezi și

Clujul e în mare sărbătoare! Sunt zilele oraşului, iar ediţia de anul acesta stă sub semnul distracţiei, cât e ziua de lungă. Cel mai aşteptat moment a fost parada, devenită deja o tradiţie. Sute de oameni s-au adunat în Piaţa Unirii şi au privit spectacolul de stradă cu arlechini, domniţe şi cavaleri. Au dat şi o raită pe la standurile cu bucate delicioase, cum ar fi. un sandviş uriaş cu cârnaţi ungureşti. 

O paradă demnă de carnavalul de la Rio. Pe străzile din Cluj-Napoca sărbătoarea e cuvântul de ordine. Reprezentaţii artistice, explozie de culori şi multă voie bună.

Centrul istoric din oraş a devenit scena unor lupte medievale, unde actorii au adus trecutul în prezent. Alături, istoria stă aşternută în expoziţii de obiecte vechi, iar atelierele de creaţie îşi aşteptă curioşii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum la orice aniversare, bucatele stau la loc de cinste, preparate din toate colţurile lumii au fost pregătite pentru pofticioşi. Vedeta a fost însă un sandviş uriaş din cârnaţi ungureşti.

Spre seară, clujenii s-au adunat în jurul unei mese uriaşe, de-a lungul unei străzi întregi. Rând pe rând, 200 de persoane s-au aşezat, dar cu mâncare adusă de acasă. Scopul a fost să socializeze, deoarece cei mai mulţi nu se cunoşteau între ei. Un concert de operă şi acrobaţii cu foc au încheiat ziua a treia din cele 5 de sărbătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Paradă spectaculoasă la Cluj-Napoca, de zilele orașului