Antena Meniu Search
x

Parcările cu plată din Constanța, folosite pe gratis de șoferi. Amenzile se ridică la 1.000 de lei

Locurile de parcare plătite exclusiv prin SMS le dau bătăi de cap constănţenilor! Poliţiştii locali au început să îi amendeze pe cei care nu achită tariful. Deşi în fiecare parcare de acest fel există panouri în care metoda de plata este explicată pas cu pas, mulţi şoferi se declară depăşiţi de situaţie.

Vezi și

Locurile de parcare plătite exclusiv prin SMS le dau bătăi de cap constănţenilor! Poliţiştii locali au început să îi amendeze pe cei care nu achită tariful. Deşi în fiecare parcare de acest fel există panouri în care metoda de plata este explicată pas cu pas, mulţi şoferi se declară depăşiţi de situaţie. Pentru cei prinşi în ilegalitate, amenda ajunge până la o mie de lei.

Într-o parcare din centrul Constanţei sunt multe locuri libere, dar şi şoferi derutaţi. Pentru locurile taxate prin SMS, ora de parcare costă 2 lei şi 50 de bani. Tariful poate fi achitat de pe orice număr de telefon mobil, plătit prin abonament.

După ce au verificat parcările plătite prin SMS poliţiştii locali au aflat că doar doi din zece şoferi achitau taxa. Amenzile pentru neplata parcării sunt cuprinse între 600 şi 1.000 de lei.

Parcările plătite exclusiv prin SMS au fost deschise prima data în Constanţa anul trecut. De atunci, spun administratorii acestora, încasările au crescut cu 40% faţă de cele care au taxatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Parcările cu plată din Constanța, folosite pe gratis de șoferi. Amenzile se ridică la 1.000 de lei