Antena Meniu Search
x

Părinţi călcaţi în picioare de propriul fiu, la Perşinari. Bătrânii ceruseră disperaţi un ordin de protecţie

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Perşinari, şi-a bătut cu bestialitate ambii părinţi, până i-a băgat în spital. Bătrânii ceruseră ordin de protecţie de la începutul anului. Bătăuşul care şi-a bătut părinţii a fost reţinut şi dus la audieri, unde a spus senin că el nu le-a făcut nimic.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.03.2019, 15:05

Părinţi bătuţi cu bestialitate de propriul fiu, la Perşinari - Profi Media

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, din Perşinari, şi-a bătut cu bestialitate ambii părinţi, până i-a băgat în spital. Bătrânii ceruseră ordin de protecţie de la începutul anului.

Bătăuşul care şi-a bătut părinţii a fost reţinut cu ordonanţă şi dus la audieri, unde a spus senin că el nu le-a făcut nimic.

Părinţi bătuţi cu bestialitate de propriul fiu, la Perşinari

Un bărbat din Perşinari, judeţul Dâmboviţa, a intrat în casă peste părinţii lui şi i-a bătut cu bestialitate pe oamenii care i-au dat viaţă şi l-au crescut.

Pe acelaşi subiect

Bătrânii au fost transportaţi la spital în urma rănilor suferite, însă au refuzat internarea şi s-au întors acasă. Ei ceruseră chiar de la începutul anului un ordin de protecţie împotriva lui, după numeroase violenţe la care i-a supus.

Bătăuşul a spus la Parchet că el nu le-a făcut nimic

Bărbatul de 40 de ani, din Perşinari a fost reţinut cu ordonanţă şi dus la audieri, însă la Parchet a negat că şi-ar fi bătut părinţii. Contactaţi de jurnalişti, cei doi părinţi au refuzat să dea declaraţii, de ruşine că propriul lor fiu le-a făcut aşa ceva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Părinţi călcaţi în picioare de propriul fiu, la Perşinari. Bătrânii ceruseră disperaţi un ordin de protecţie