Antena Meniu Search
x

Pastoresc vacile la gropile de gunoi. Toxinele ajung in lapte si carne!

Vaci care se hranesc din gropile de gunoi de la perfieria Capitalei. Pentru ca proprietarii nu au ce sa le dea de mancare. Asa ca, suntem otraviti cu buna stiinta. Inconstienti de urmarile grave, ciobanii vand laptele si carnea tot pe marginea drumului.

Vezi și

Balaceanca, Ilfov. 200 de oi pasc printre gunoie la marginea unui canal. Nicu, ciobanul, ne da asigurari ca gropa de gunoi este o pasune temporara pentru animalele lui. Laptele si branza de la oile de care Nicu are grija zi de zi ajung pe mesele bucurestenilor.

Zece kilometri mai incolo, in Glina, nea Simion sta cu vacile chiar in varful gramezii de gunoi de la marginea satului. Are 25 de vaci care ii aduc bani frumosi in fiecare zi. Cu trei lei vinde litrul de lapte, iar pe kilogramul de branza cere 15 lei.

Si aleea din fata Spitalului Pantelimon este un punct important de desfacere pentru marfa lui. Doar ca il mai deranjeaza politia din cand in cand. Dar in Romania pentru toate exista o rezolvare. “E, mai ai probleme. Ii mai cinstesti si pe ei”, spune omul.

Pe soseaua de centura a Capitalei, printre noxe si gunoaie alte zeci de vaci isi cauta hrana. Gunoiele sunt pline de toxine si cianuri care intra in corpul animalelor. Substantele ajung in carne si lapte si ulterior se transmit la om, avand efecte dezastruase asupra organimsului. “Toate aceste toxine, compusi chimici toxici si cianuri ajung in carne si in lapte. In timp, ficatul este distrus, asa si sistemul imunitar”, sustine presedintele APRIL Dorin Cojocaru.

83 la suta dintre vacile de lapte din Romania se afla in gospodariile populatiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Pastoresc vacile la gropile de gunoi. Toxinele ajung in lapte si carne!