Antena Meniu Search
x

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj dur către femei: „Nu mai faceţi asta. E un PĂCAT DEOSEBIT DE GRAV!”

Patriarhul Daniel a ținut să le transmită femeilor un mesaj fără precedent

Patriarhul Daniel a ținut să le transmită femeilor un mesaj fără precedent

PF Daniel îndeamnă femeile să nu facă avort, pentru că este un păcat deosebit de grav, şi să ajute familiie cu mulţi copii să-i poată creşte, pentru că numărul înmormântărilor este, din nefericire, mai mare decât al botezurilor.

„O mulţime de familii doresc să aibă copii şi citesc Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul, Acatistul Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana care, de asemenea, au avut-o pe Maica Domnului, ca binecuvântare, la adânci bătrâneţe, precum şi al altor sfinţi. Pe de altă parte, din nefericire, există şi familii care pot naşte copii, dar nu o fac, ci îi avortează, îi ucid înainte de a se naşte, ceea ce este un păcat deosebit de grav. De aceea, Biserica îndeamnă ca cei care au copii mulţi să fie ajutaţi de cei care nu au copii, care fie pot adopta un copil care a fost părăsit de părinţi, fie pot ajuta material şi spiritual o familie cu numeroşi prunci, ca cei care au copii să simtă că Dumnezeu îi iubeşte şi că ei pot deveni pentru Biserică şi societate o binecuvântare”, spune PF Daniel, într-un comunicat.

„Astăzi, sunt în poporul român, din nefericire, mai multe înmormântări decât botezuri. Populaţia îmbătrâneşte, numărul românilor scade, iar numărul avorturilor a depăşit numărul populaţiei, peste 20 de milioane de avorturi s-au făcut în ţara noastră din 1990 şi suntem printre primii din Europa la aceste capitol. Suntem creştini, dar nu vieţuim creştineşte întru totul”, a mai spus PF Daniel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patriarhul Daniel a transmis un mesaj dur către femei: „Nu mai faceţi asta. E un PĂCAT DEOSEBIT DE GRAV!”