Patru adolescenti din judetul Dambovita au incercat sa violeze o colega de clasa

Publicat: 01.03.2013, 06:46.
Actualizat: 01.03.2013, 10:50

Clipe de cosmar pentru o eleva de 14 ani din judetul Dambovita! Patru colegi au batut-o si au incercat sa o violeze la cativa metri de casa bunicilor fetei.

Clipe de cosmar pentru o eleva de 14 ani din judetul Dambovita! Patru colegi au batut-o si au incercat sa o violeze la cativa metri de casa bunicilor fetei.

Cei patru adolescenti au acostat-o pe fata, cand aceasta se intorcea de la scoala. Sub adapostul intunericului, baietii au tras-o cu forta spre o cale ferata. Acolo i-ar fi tras cateva palme si ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale cu ei. “Minora reclama ca a fost agresata de patru minori din aceeasi localitate”, a declarat agentul Raluca Florescu, purtatorul de cuvant IPJ Dambovita

Socul puternic a facut-o pe copila sa lesine. Acesta a fost si marele ei noroc. Agresorii s-au speriat, la randul lor si au fugit. Un vecin care trecea intamplator prin zona a gasit-o pe fata si i-a anuntat bunicii. Ei au sunat, apoi, la 112. “Am fost anuntati pentru o fata gasita in sant de un vecin. Era speriata”, a precizat Dan Comanescu, medic SAJ Dambovita.

Fata a fost transportata la Spitalul Judetean din Targoviste, unde medicii si-au dat seama ca, din fericire, agresorii nu au apucat sa o batjocoreasca. “Aparent, victima unui viol. Ajunsi la fata locului, am constatat ca era foar o tentativa, nu se intamplase nimica”, a mai spus Comanescu.

Politistii incearca, acum, sa dea de urma celor patru minori pe care fata ii acuza de agresiune. Daca vor fi gasiti vinovati, ei urmeaza sa fie cercetati pentru tentativa de viol. Intre timp, eleva va beneficia de indrumarile unui medic psiholog.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.