Antena Meniu Search
x

Pelerinaj de Florii la Catedrala Mantuirii Neamului

Credinciosii din Bucuresti si din Ilfov au participat astazi la pelerinajul ortodox de Florii. Acestia au avut parte si de o premiera: ei au putut intra si pe amplasamentul viitoarei Catedrale a Mantuirii Neamului

Vezi și

Patriarhul Daniel a avut si o slujba de multumire pentru ca zilele acestea s-au terminat lucrarile la tot ce inseamna infrastructura la viitoarea catedrala. Pentru prima oara, acest pelerinaj are loc inaintea zilei de Florii.

De la Catedrala Mantuirii Neamului si pana la cea Patriarhala, toti preotii au mers cu ramuri de finic in maini, insotiti de icoana. Acestia au sarbatorit finalizarea infrastructurii lacasului.

Desi este cu 30% mai mica decat Palatul Parlamentului, este mai inalta si de aceea oamenii spun ca este o cladire care reprezinta poporul roman. Chiar daca a costat foarte mult, credinciosii au precizat ca a meritat investitia pentru ca ceea ce ramane dupa fiecare dintre noi este credinta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Pelerinaj de Florii la Catedrala Mantuirii Neamului