Antena Meniu Search
x

Aproape toate pensiunile sunt deja ocupate pentru petrecerea de Revelion

Pregătirile pentru Revelion au început din timp! Pensiunile sunt rezervate aproape în întregime. Gazdele le-au pregătit turiştilor tot felul de surprize. De la

Vezi și

Pregătirile pentru Revelion au început din timp! Pensiunile sunt rezervate aproape în întregime. Gazdele le-au pregătit turiştilor tot felul de surprize. De la mese bogate, până la concerte. Un sejur poate costa cât salariul pe o lună!

Şi anul acesta, pensiunile şi hotelurile sunt pregătite pentru o petrecere pe care românii să nu o uite prea curând. Însă, turiştii care vor să mai găsească cazare pentru Revelion în pesiunile din Sibiu trebuie să se grăbească. Rezervările au început, încă, din vară.

Preţurile sunt pe măsură. În hotelurile de trei stele, un pachet de patru nopţi poate costa mai mult decât salariul pe o lună al unui român cu venituri medii. În Maramureş pachetul este de 1400 de lei de persoană, în Sinaia, dublu. În Bucovina, s-au vândut pachete sub 1000 de lei de persoană. Însă, pensiunile sunt aproape pline. Poaiana Braşov va fi în topul celor celor mai scumpe destinaţii. S-au vândute pachete de peste 1.000 de euro. 

Ofertele all inclusiv prind în această perioadă. Turiştii caută mâncăruri tradiţionale. În judeţul Sibiu, urmează ultima strigare la cazare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Aproape toate pensiunile sunt deja ocupate pentru petrecerea de Revelion