Antena Meniu Search
x

Pentru 1 Mai e de muncă

Cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficială a sezonului estival, pe litoral pregătirile merg şi nu prea

Vezi și

Cu doar câteva zile înainte de deschiderea oficială a sezonului estival, pe litoral pregătirile merg şi nu prea

Dacă în Vama Veche comercianţii pun la punct ultimele detalii, în Mamaia localnicii sunt sceptici şi spun că nu cred că staţiunea va fi pregătită pentru zecile de mii de turişti aşteptaţi de 1 mai. Şi ca treaba să fie treabă, pe ultima sută de metri, muncitorii s-au şi "înecat" la mal cu un excavator care s-a prins în nisip. 

Pe principiul clientul nostru, stăpânul nostru, comercianţii, dar şi hotelierii din Mamaia Nord bat acum ultimele cuie. Dar până când turiştii vor anima staţiunea, nimeni nu stă. Zgomotul de bormaşină, de ciocan sau de buldozere se aude până în Mamaia Sud.

Aici, printre utilajele aduse să lărgească plaja, copii sunt cei care fac gălăgie. Muncitorii sunt preocupaţi de o problemă de ultim moment. Scoaterea unui excavator blocat în mare.

Nu o groapă, dar nici o staţiune pregătită să găzduiască turişti nu vor găsi oamenii care şi-au făcut deja rezervări. Turiştii care vor ajunge în această zonă, vor face plajă printre mormanele de pietre. Nici nisipul nu este prea curat, semn că lucrările nu vor fi gata de 1 mai.

Pe o plajă cu nisip ceva mai aspru, plin de scoici, dar cu un farmec aparte, în Vama Veche, turiştii s-au bucurat încă din acest weekend de mare, dar şi de soare. În Vama Veche, pe plajă a domnit liniştea. Pregătiri s-au mai făcut doar la micii comercianţi.

De 1 mai sunt aşteptaţi pe litoralul românesc peste 30 de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Pentru 1 Mai e de muncă