Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! I.L. Caragiale si Toma Caragiu reprezinta una si aceeasi persoana?

Romanul s-a nascut poet, dar - din pacate - nu s-a nascut si cititor! Si nici foarte atent. Tocmai de aceea, o multime de compatrioti nu vad nimic in neregula ca Elena Udrea si-ar dori sa interpreteze un rol intr-o piesa scrisa de Ion Luca "Caragiu"

Vezi și

Ion Luca Caragiale - dramaturg, nuvelist, pamfletar, poet, scriitor, director de teatru, comentator politic si ziarist roman, de origine greaca. A scris piesa de teatru " O scrisoare pierduta"

Toma Caragiu - actor roman cu activitate bogata in teatru si film. A interpretat cu precadere roluri de comedie, dar a jucat si in drame.

"De Elena Udrea ai auzit? Crezi ca ar fi potrivita sa joace rolul lui Zoe Trahanache, in piesa O scrisoare pierduta, scrisa de Ion Luca Caragiu? Da".

"Cei care admira opera lui Ion Luca Caragiu, ar fi de acodr sa o vada pe Elena Udrea interpretand un rol in piesa dumnealui? Nu, nu stiu ce sa zic."

"Tu ce ai studiat, la scola, din opera lui Caragiu? "O scrisoare pierduta" am studiat".

"Credeti ca i s-ar potrivi doamnei Elenei Udrea rolul lui Zoe Trahanache, din piesa o Scrisoare pierduta, scrisa de Ion Luca Cragiu? Caragiale".

"Credeti ca cei care il iubesc pe Ion Luca Caragiu ar vrea ca Elena Udrea sa interpreteze un rol intr-o piesa de a lui? Pai, Caragiu e unul si Caragiale e altul, e diferenta intre ei. Cine e unul, cine e altul? Caragiu e ala care a murit la cutremur si cu parul cret, asa si Caragiale e mare dramaturg".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! I.L. Caragiale si Toma Caragiu reprezinta una si aceeasi persoana?