Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Pietonii indisciplinati nu pot fi convinsi sa-si schimbe obiceiurile!

Pietonii indisciplinati nu pot fi convinsi sa-si schimbe obiceiurile! Credeti ca s-a schimbat ceva in celebra intersectie de la Bucur Obor din Bucuresti? Oamenii continua sa traverseze pe unde ii taie capul, dintr-o lene inexplicabila

Vezi și

Luni, in miezul zilei. Camerele de supraveghere montate pentru a supraveghea intersectia de la Obor au surprins sute de pietoni care traverseaza pe zebrele imaginare. In aceeasi zi in care am stat si noi la panda. Nu mai e nevoie de nicio dovada. Sunt peste tot si traverseaza in turma. Alearga, iar soferii ii vad de multe ori in ultimul moment. Si franeaza.

Primul gand este ca politia nu-si face treaba. Doar trebuie sa fie cineva de vina. Cetatenii europeni trebuie sa fie supravegheati permanent, ca sa respecte legea. Asa ca cinci echipaje se infiinteaza urgent in zona.

Pietonii vin cu explicatii de tot felul. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a catadicsit sa se intoarca din drum. Nici de frica unei amenzi, nici de teama unui accident si nici macar de rusine. Incepem sa credem ca in zona Obor se petrec fenomene paranormale. Cum ajungi acolo, iti pierzi instinctul de conservare si bunul-simt.

Unii au asteptat sa plece politia, pentru a putea traversa pe unde-i taie capul. Si cand te gandesti ca in timpul pierdut pe trotuar, ar fi ajuns de nenumarate ori la pasajul subteran si inapoi. “Sunt persoane care neglijeaza prezenta noastra. Acest lucru denota inconstienta”, a declarat inspectorul Andrei Codau de la Brigada Rutiera.

Inconstienta care poate costa. Amenda este de 75 de lei, daca este platita in 24 de ore. Spitalizarea ar costa mult mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Pietonii indisciplinati nu pot fi convinsi sa-si schimbe obiceiurile!