Antena Meniu Search
x

Plângere penală împotriva lui Traian Băsescu

Traian Băsescu duce mai departe războiul cu senatorul Gabriela Firea cu atacuri suburbane, chiar de la pupitrul Palatului Cotroceni. Asta după ce cu câteva ore mai devreme, era oficial chemat în justiţie pentru ameninţările făcute în direct, la televizor.

Vezi și

 Plângerea penală împotriva preşedintelui României a fost semnată de mai mulţi parlamentari PSD, în frunte chiar cu premierul Victor Ponta. Aşa a continuat războiul la nivel înalt dintre Traian Băsescu şi senatorul Gabriela Firea.

Aceasta îl cheamă pe Traian Băsescu în justiţie. Astăzi a fost semnată plângerea penală împotriva preşedintelui României. În document, Gabriela Firea scrie că "Pericolul social al infracţiunii de şantaj rezultă din atingerea libertăţii psihice a subsemnatei, în vederea retragerii mele din Comisia de anchetă Nana."

UDMR condamnă gestul preşedintelui, însă a refuzat să semneze plângerea alături de partenerii din PSD. Băsescu nu a acceptat să nu aibă ultimul cuvânt, aşa că, în această, seara, de la pupitrul Palatului Cotroceni a pus toate tunurile pe senatorul Gabriela Firea într-un atac furibund.

Băsescu nu s-a oprit aici. A continuat cu atacuri la persoana Gabrielei Firea şi susţine că formarea comisiei Nana, ca şi activitatea ei de anchetare a tranzacţiei de la Nana, este abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Plângere penală împotriva lui Traian Băsescu