Antena Meniu Search
x

Câţiva ploieşteni livrează legume proaspete direct la uşa clienţilor

Mână de ajutor pe vreme de pandemie. Câţiva ploieşteni au venit cu o soluţie pentru a-i salva pe legumicultori şi pentru a-i sprijini pe oamenii care nu pot ajunge la piaţă

de Redactia Observator

la 11.05.2020, 13:09

Vezi și
  • Livrările se fac de trei ori pe săptămână.
  • Bunătăţile sunt alese cu grijă şi puse în cutii.

Atunci când nu poţi merge la piaţă, vine piaţa la uşa ta. Patru tineri ploieşteni colaborează cu micii producători locali şi, în doar 24 de ore de la recoltare, pot livra celor care comandă online o cutie plină cu legume şi fructe proaspete.

Plăcerea de a culege din piaţă cele mai proaspete fructe şi legume s-a transformat, în timpul pandemiei, într-un stres. Cumpărăturile se fac pe grabă, iar de pierdut au şi clienţii şi producătorii.

Ionuţ Urzeală, antreprenor: Am simţit această nevoie în piaţă, am simţit faptul că putem să aducem un plus-valoare pentru producătorii locali.

Este mărturia unui antreprenor din Ploieşti. Alături de un grup de tineri a pus rapid pe picioare o firmă care livrează acasă legume şi verdeţuri.

Ionuţ Urzeală, antreprenor: Am făcut teste, am făcut studiu de piaţă în primă fază, am văzut cam ce îşi doresc oamenii, am testat cu trei produse standard şi acum urmează level doi, unde o să facem box-urile personalizate, aşa cum îşi doreşte fiecare client în parte.

Livrările se fac de trei ori pe săptămână. Echipa munceşte zilnic, însă, iar aprovizionarea se face direct de la producătorii care, înainte de pandemie, îşi vindeau în pieţe legumele crescute cu grijă în sere.

Bunătăţile sunt alese cu grijă şi puse în cutii, în funcţie de comenzile clienţilor,

Apoi sunt încărcate în maşină şi livrate direct la uşa cumpărătorilor. Plata se poate face online sau în numerar la livrare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Câţiva ploieşteni livrează legume proaspete direct la uşa clienţilor