Meniu
Search
x

Video Ploile torenţiale au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară, curţile oamenilor fiind inundate

Luna iunie este cea mai ploioasă a anului, iar acest lucru se resimte din plin. Nu trece zi fără avertizări de vreme rea, iar efectele sunt pe măsură. Ieri a fost emis primul cod roşu de furtuni din această vară. Mai multe judeţe au fost afectate de grindină şi ploi torenţiale. Curţile s-au inundat, iar străzile s-au transformat în pârâuri.

De Redactia Observator la 11.06.2021, 08:48
Vezi și
  • Numeroase zone din ţară rămân sub avertizare meteo de precipitaţii.

Ziua şi potopul. Ieri, după prânz, în doar câteva zeci de minute, ploaia torenţială şi grindina au făcut prăpăd în mai multe judeţe. 

În comuna Răzvad, din Dâmboviţa, canalizările n-au mai făcut faţă, iar apa a ajuns rapid în casele oamenilor. În imaginile primite de la telespectatori pe Fii Observator, se vede cum leagănul dintr-o curte este acoperit aproape complet de apă. 

Judeţul Gorj a fost ieri sub cod portocaliu. Pentru că nici măcar din curţi nu mai puteau să iasă, oamenii au făcut haz de necaz şi au ieşit cu undiţele la poartă: "Aşa este de fiecare dată. Tot timpul când plouă trebuie să ocolesc. Ce să facem? Trăim în România".

Mai multe zone din ţară rămân sub avertizare meteo de precipitaţii

Pe acelaşi subiect

Şi şoferii au avut de furcă din cauza ploii torenţiale. Unul dintre ei s-a dat jos din maşină ca să-i dirijeze pe ceilalţi şoferi prin apa adâncă.

Şi în Dolj a plouat cu găleata, iar în unele locuri a căzut grindină. Aceste imagini primite pe Fii Observator arată cum oamenii s-au refugiat în case din calea pietrei.

Furtunile au afectat şi judeţele Hunedoara, Maramureş, Mehedinţi şi Botoşani.

Meteorologii au anunţat că ploile vor continua şi în orele următoare. Oltenia, Maramureş, nordul Moldovei şi, local, Muntenia şi Transilvania vor rămâne sub cod galben până în această seară la ora 23.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Ploile torenţiale au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară, curţile oamenilor fiind inundate

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical