Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţia Rutieră a Capitalei este în doliu: un agent a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o groapă

Poliţia Rutieră a Capitalei este din nou în doliu

de Redactia Observator

la 21.10.2015 , 08:06

Poliţia Rutieră a Capitalei este din nou în doliu. Un agent în vârstă de 28 de ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce se grăbea către o intersecţie aglomerată. Motocicleta pe care o conducea a căzut aproape cu totul într-o groapă săpată în mijlocul unei străzi. 

Medicii l-au găsit pe agent cu răni severe şi n-au mai reuşit să-l salveze.

Motocicleta din dotarea Brigăzii Rutiere câtăreşte peste 250 de kilograme. Un utilaj puternic o ridică din groapa unde a intrat aproape complet, peste poliţistul care o conducea.

Vezi și

Bărbatul de 28 de ani era grav rănit, când medicii au ajuns la el. Ajutaţi de pompieri, au reuşit să-l scoată în câteva minute din gaura pe care angajaţii unui distribuitor de gaze au săpat-o în mijlocul drumului. Misiunea lui s-a încheiat la Spitalul Universitar, unde inima a încetat să-i mai bată. S-a grăbit spre moarte, după ce i s-a comunicat că trebuie să fluidizeze traficul într-o intersecţie.

Groapa care l-a oprit era semnalizată cu bandă galbenă şi asigurată cu un gard metalic, pe care motorul l-a spulberat. Agentul lucra de opt ani la Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei. Era fiul unui fost poliţist şi de curând reuşise să-şi obţină un credit prin programul Prima Casă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Poliţia Rutieră a Capitalei este în doliu: un agent a murit după ce a intrat cu motocicleta într-o groapă