Antena Meniu Search
x

Poliţistul înjunghiat la Timişoara s-ar fi tăiat singur în cuţitul suspectului (Video)

Întorsătură de situaţie în cazul poliţistului care ar fi fost înjunghiat în picior de un scandalagiu, la Surducul Mic, în timpul unui scandal într-un bar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.07.2019, 14:11

Poliţistul înjunghiat la Timişoara s-ar fi tăiat singur în cuţitul suspectului (Video) Vezi și

Întorsătură de situaţie în cazul poliţistului care ar fi fost înjunghiat în picior de un scandalagiu, la Surducul Mic, în timpul unui scandal într-un bar.

Se pare că agentul s-a înjunghiat singur în picior, în timp ce încerca să imobilizeze suspectul care avea asupra lui, într-un buzunar, un cuţit. Astfel, poliţistul s-a tăiat în cuţitul suspectului şi nu ar fi fost atacat, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

Poliţistul înjunghiat la Timişoara s-ar fi tăiat singur în cuţitul suspectului

Polițiștii au intervenit la un scandal la un bar din Surducu Mic, iar persoana indicată agresivă nu era foarte recalcitrantă,  stând de vorba cu polițiștii. Persoana respective a folosit, însă, cuvinte nepotrivite pe care le-a adresat poliţiştilor, dar iniţial nu a fost violent. A fost amendat apoi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice cu suma de 1000 de lei, dar si pentru injurii, tot cu suma de 1000 de lei. În momentul în care poliţiştii i-au prezentat procesul verbal pentru a-l semna, individul a devenit brusc violent. Polițiștii au trecut la încătuşarea suspectului, clipă în care agresorul ar fi scos cuțitul și l-ar fi înjunghiat în picior pe politist.

Pe acelaşi subiect

Însă, în urma cercetărilor şi consultării imaginilor de pe camerele video, se pare că poliţistul s-a înjunghiat singur în picior, după ce a încercat să imobilizeze suspectul care avea un cuţit asupra lui (în buzunar).

Agentul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Echipa de poliţişti care a venit la intervenţie aparţine Poliţiei Rurale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul înjunghiat la Timişoara s-ar fi tăiat singur în cuţitul suspectului (Video)