Antena Meniu Search
x

Curs valutar

În postul de Poliţie, cu buletinul omului în mână, poliţiştii l-au amendat pentru refuzul de a se legitima şi de a merge la secţie (Video)

Evenimente halucinante au avut loc la Buzău, în interiorul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare Buzău, unde un tânăr pretinde că a fost lovit de agenţi fără vreun motiv anume.

de Cristian Ionescu

la 24.08.2019 , 17:00

Evenimente halucinante au avut loc la Buzău, în interiorul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare Buzău, unde un tânăr pretinde că a fost lovit de agenţi fără vreun motiv anume.

De asemenea, el a fost amendat pentru refuzul de a se legimita, deşi oferise buletinul unui poliţist, acest lucru fiind prezent şi pe filmare, apoi pentru refuzul de a se deplasa la postul de poliţie, deşi tot pe filmare se vede cum tânărul precizează că nu are vreo problemă să meargă la post.

În postul de Poliţie, cu buletinul omului în mână, poliţiştii l-au amendat pentru refuzul de a se legitima

Vezi și

Adrian, un tânăr de 26 ani din Râmnicu Sărat se afla în gara din Buzău, moment în care a fost legitimat de agenţi de poliţie ai gării din Buzău. Tânărul a scos buletinul, pe care i l-a înmânat poliţistului, după care tânărul a fost însoţit de poliţişti la sediul poliţiei feroviare din gara Buzău.

Odată ajuns în sediu, tânărul pretinde că a fost bătut de poliţişti, apoi amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima, deşi buletinul se afla în mâna poliţistului, dar şi pentru refuzul de a se deplasa la sediul sectiei, deşi toată lumea se afla în interiorul sectiei, iar tânărul nu a refuzat deplasarea.

Băiatul spune că-şi va căuta dreptatea în Justiţie, însă nu acceptă ca lucrurile să rămână aşa cum sunt.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » În postul de Poliţie, cu buletinul omului în mână, poliţiştii l-au amendat pentru refuzul de a se legitima şi de a merge la secţie (Video)