Antena Meniu Search
x

Poliţişti bătuţi și umiliți la Baia Mare

Uniforma de poliţist a fost călcată în picioare, la propriu, în Baia Mare. Doi agenţi au fost băgaţi în spital de mai mulţi bătăuşi care i-au atacat cu bâte. Până să ajungă mascaţii, agresorii au distrus şi maşina poliţiştilor.

Vezi și

Uniforma de poliţist a fost călcată în picioare, la propriu, în Baia Mare. Doi agenţi au fost băgaţi în spital de mai mulţi bătăuşi care i-au atacat cu bâte. Până să ajungă mascaţii, agresorii au distrus şi maşina poliţiştilor 

Cei doi agenţi vânau mai mulţi hoţi de fier vechi, iar cercetările i-au dus într-o zonă periculoasă a oraşului. O simplă întrebare adresată unei tinere despre suspecţii pe care-i căutau a declanşat haosul.

Depăşiţi numeric, poliţiştii n-au mai apucat decât să ceară întăriri. Ploaia de lovituri i-a lăsat aproape inconştienţi pe pământ. Unul dintre agenţi are o rană la cap, celălalt la picior, dar sunt în afara oricărui pericol. Cei acuzaţi, acuză şi ei acum.

Spiritele s-au potolit abia după ce mascaţii, înarmaţi cu puşti, au ajuns la locul incidentului. Polițiștii au reușit să identifice doi dintre suspecții care ar le-ar fi agresat colegii, iar în acest moment suspecții sunt la audieri

Cei doi au fost reţinuţi. Şi o tânără de 17 ani care a distrus cu o cărămidă maşina poliţiştilor este audiată. Toţi vor fi acuzaţi de ultraj şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Poliţişti bătuţi și umiliți la Baia Mare